Dit event is al begonnen/geweest.

Zweethutceremonie

Zweethutceremonie

Dalfsen
10.45 - 17.00

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Plaats:
Dalfsen - Overijssel
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 75,00
Uitleg kosten:
De zweethutceremonie duurt van 10.45 tot ongeveer 17.00 uur.
 

Deelnemers 1 / 6

Minimaal 2

Omschrijving

Er zullen ook andere deelnemers meedoen met dit ritueel.

Wat is een zweethut precies? Al wordt de zweethut vergeleken met een sauna, er zit een wereld van verschil tussen. Een zweethut gaat veel verder dan een uurtje op een houten bankje in een hete ruimte zitten. Het is een bijeenkomst dat een dag duurt. Tijdens een zweethutsessie wordt er water over gloeiend hete stenen gegoten waarmee de warmte in de zweethut wordt opgevoerd.

Een zweethutceremonie is een eeuwen oud ritueel dat over de hele wereld gedaan werd en en nog steeds in vele vormen te vinden is. In Nederland zijn er ook vele vormen en stromingen ontstaan. De rode draad zijn de hete stenen, water en jij. Wees welkom bij deze spirituele ervaring.

Als je nog nooit eerder mee hebt gedaan met een zweethut dan is het aan te raden je eerst goed in te lezen om te zien of het echt iets voor je is. Je kunt bij diepere lagen van jezelf komen en daar moet je ook echt open voor staan. Na opgave zal ik je gegevens aan de betreffende dame geven zodat jullie telefonisch nog even contact met elkaar hebben.

Zaterdag zal besloten worden of de dame genoeg deelnemers heeft om de zweethut door te laten gaan. Geef je dus snel op. Om iedereen de gelegenheid te geven mee te doen hanteert ze drie tarieven waar je in overeenstemming met je financiële draagkracht je eigen keuze in kunt maken: €50,- €60,- en €75,-

Na afloop van de hut, gebruiken we gezamenlijk een maaltijd. Voor soep en brood wordt gezorgd. Het is leuk als je ook iets meeneemt dat we gezamenlijk kunnen nuttigen..

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag