Dit event is al begonnen/geweest.

Winter Efteling 25e Editie

Winter Efteling 25e Editie

Kaatsheuvel
09.15 - 19.00

Deelnemers 3 / 8

Plaats:
Kaatsheuvel - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 3 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 42,00
Uitleg kosten:
Ticket via website van de Efteling, of goedkoper ticket via Kruidvat of ANWB
 

Omschrijving

Winter Efteling 25 jaar !

Op deze speciale ANWB ledendag kun je goedkoop naar de Efteling. De kaarten bij de ANWB zijn uitverkocht, maar je kunt nog wel voor deze dag een regulier ticket bij de Efteling kopen. Ook het goedkope ticket vsn het Kruidvat is geldig op deze dag.
Let op: het is druk. Daarom verzamelen we om 09.15 uur. Dan kunnen we om 10.00 uur bij de attracties zijn.

Ga je mee naar Droomvlucht, Baron, Symbolica, Joris en de Draak en aan het einde van de dag wandelen door het Sprookjesbos dat dan verlicht is.

Zoals vanouds wordt de Efteling omgetoverd tot een waar winterparadijs waarbij ook verschillende attracties en Efteling-bewoners een winters jasje krijgen. Nieuw dit jaar zijn de bijzondere lichtgevende vlinders die Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling, vorig jaar in samenwerking met ASML voor lichtfestival GLOW ontwierp. Delen van het lichtproject ‘Connecting your Love’ zijn te bewonderen tijdens de Winter Efteling. Daarnaast staan er op het Ton van de Ven Plein en in Ruigrijk levensgrote nieuwe sneeuwbollen. Ook zijn deze winter de elfjes uit Droomvlucht op het Ton van de Ven Plein te vinden.

Op de Warme Winter Weide is dagelijks extra entertainment en hartverwarmend muzikaal aanbod te vinden. Bezoekers kunnen genieten van de muziek van Zang & Gelukkig. Fay de Fee en Pinokkio proberen het te laten sneeuwen en Pardoes en Pardijn verwelkomen kinderen in de arrenslee. Vanaf 18 november zorgen Mijnheer en Mevrouw Tijd, van theatershow CARO, in weekenden en vakanties voor een Wonderful Wintertime met winterse liedjes in het Carrousel Paleis.
  •     15 October om 22:53 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     14 October om 21:11 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     13 October om 22:47 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag