Dit event is al begonnen/geweest.

Vincent van Gogh op vrijdagavond

Vincent van Gogh op vrijdagavond

Amsterdam
19.30 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 10

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 4 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 12,50
Uitleg kosten:
Met museumjaarkaart gratis Wel reserveren. Tijdslot half 8
 

Omschrijving

Op 28 juni ben je uitgenodigd voor een bijzondere avond om de complexiteit van menselijke identiteit te vieren en verkennen. Tijdens deze speciale editie van Vincent op Vrijdag staat het thema Wie is het? centraal.

Deze Vincent op Vrijdag word je uitgedaagd de diepte van menselijke identiteit te verkennen en te vieren. Ontdek hoe identiteit niet simpelweg één dimensie omvat, maar een intrigerende lappendeken is van verschillende ervaringen, passies en verbindingen. Sluit je aan om de veelzijdigheid van het mens-zijn te vieren en de rijkdom van diversiteit te omarmen.
Deze avond is het museum een spelbord. Leer onderweg dat niet alle mensen op elkaar lijken, verdiep je in diaspora's of kies er juist voor om je eigen grenzen te verleggen, de route is aan jou! Diaspora Radio cureert mee en verzorgt o.a. Club de Hoop en de acts te zien en horen bij Theos terras.
Zoals bij iedere editie dans je in Club de Hoop op sets van wisselende dj’s of live performances. Deze editie wordt de club gecureerd door Diaspora Radio. In lijn met het thema vind je hier een lappendeken van genres, zoals Egyptische R&B of UK Garage. Deze avond draait YoungWoman de set.
Op het programma staat ook een film en performance, verzorgd door filmmaker Razan - On the Edge of Life, I Saw a Film is een poëtische documentaire over de emotionele reis van een jonge vrouw die overweegt uit het leven te stappen. Haar sprong wordt een vlucht over de stad, waar ze drie verschillende personages ontmoet met wie ze in gesprek gaat over leven, dood en wedergeboorte.
  •     27 June om 11:24 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     26 June om 11:35 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 June om 11:41 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 June om 11:15 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag