Plan Nine - The Lost Songs

Plan Nine - The Lost Songs

Tilburg
20.30 - 23.00

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 18,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 1 / 6

Minimaal 2

Omschrijving

Op 17 mei komt het album The Long-Lost Songs uit van Arjen Lucassen & Robert Soeterboeks Plan Nine uit en op zaterdag 18 januari staat Robert Soeterboek met Plan Nine op het podium van Heyhoef-Backstage. Voor dit Pop-Up podium een uitstapje naar een ander genre dan gebruikelijk, maar wel meteen een voltreffer met deze Symfo-Progrock act met een heel hoog Ayreon gehalte.

Begin jaren negentig ontmoetten Arjen en Robert elkaar en er was zowel muzikaal als persoonlijk meteen een klik. Ze begonnen voor hun plezier te werken aan wat nummers en voordat ze het wisten hadden ze heel veel goeie ideeën verzameld. Ze namen heel wat basisideeën op samen met andere muzikanten en trokken hiermee de aandacht van producenten en platenmaatschappijen. Maar door andere projecten verdween Plan Nine even naar de achtergrond. Toch vonden ze elkaar steeds en het plezier in samenwerken werd weer aangewakkerd. Fast forward naar 2022: Arjen en Robert halen de oude opnames weer uit de kast. Nummers worden herschreven en opnieuw opgenomen en potentiële pareltjes worden verder uitgewerkt. Dit resulteert in een album met originele en vurige nummers met een liefdevolle knipoog naar de jaren 70 en 80.

Robert Soeterboek zal met Plan Nine Live optreden, vergezeld door een meer dan geweldige band bestaande uit onder andere:

Ed Warbie (Gorefest, Ayreon) Drums
Irene Jansen (Ayreon) Backing Vocals
Jane Goulding (New Living Blues) Backing Vocals
Marcel Singor (Kayak, Ayreon) Leadgitaar
Storm van t Westeinde Gitaar
Joris Lindner Bas
Willem Hoving Hammond

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag