Dit event is al begonnen/geweest.

Kloostervertelling - Dark Days

Kloostervertelling - Dark Days

Zwolle
20.00 - 21.00

Deelnemers 4 / 7

Plaats:
Zwolle - Overijssel
Deelnemers:
Min. 2 - max. 7

Deelnemers 4 / 7

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Entree ticket
 

Omschrijving

KLOOSTERVERTELLING - DARK DAYS
Muziekverteller Brechtje Roos neemt je mee in muziek die wereldwijd klinkt tijdens de donkere dagen van het jaar.

Wat klinkt er tijdens de donkere dagen van november en december? Er moet en zal van alles gevierd worden tenslotte. Dark Days is voor nieuwsgierige muziekliefhebbers die graag verder luisteren dan hun neus lang is. Prikkelende muziek, divers en avontuurlijk! Pop, wereldmuziek, jazz, klassiek; je kunt van alles verwachten.

Er klinkt muziek uit de iPod van Brechtje met daarbij verrassende originele context. Vanuit allerlei invalshoeken laat de Muziekverteller de je anders luisteren naar klanken die fonkelen.

Je hebt géén voorkennis van muziek nodig. Neem wel open en nieuwsgierige oren mee en ga weer naar huis met een muzieklijst die past bij de donkere dagen anno 2023!



Enkele ervaringen van bezoekers:

Muziekverteller Brechtje Roos heeft een mooie en persoonlijke aanpak. En dat zie je aan de publieksreacties! Haar intensiteit, betrokkenheid en enthousiasme komen over bij het publiek. (Bart Schneemann, Nederlands Blazers Ensemble)

Brechtje Roos richt zich op de artistieke inhoud van muziek en stelt vragen. (...) Zij associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier de oren van luisteraars. Misschien wel de ziel. (Gert Gering, programmeur Theaters Tilburg)





Brechtje Roos

Onder de vlag van studio Hoor! scherpt Brechtje Roos (muziekverteller, muzikant, muziekpedagoog, oprichter van studio Hoor! en verse Zwolse) oren aan en laat anders­ luisteren en meer horen in muziek uit allerlei windstreken en stijlperiodes. Als Muziekverteller trekt ze de wereld in met Luisterspecials, Luisterlabs en Luistercursus. Zo kom je haar tegen in de culturele wereld, het bedrijfsleven en in huiskamers.
www.studiohoor.nl.



di 12 dec | 20.00 - 21.00 (drankje na afloop) | Kapittelzaal | 10
  •     12 December om 12:38 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     11 December om 21:26 Friesland
    heeft zich aangemeld.
  •     08 December om 18:28 Drenthe
    heeft zich aangemeld.
  •     02 December om 19:51 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     29 November om 19:48 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag