Dit event is al begonnen/geweest.

Italie evenement Smaak en Stijl (zondag)

Italie evenement Smaak en Stijl (zondag)

Utrecht
10.00 - 18.00

Deelnemers 3 / 20

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 3 / 20

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 26,50
Uitleg kosten:
25 entree + 1.50 service Xtra: Parkeerkaart + aankopen etc.
 

Omschrijving

Let op: kies voor vrijheid in je eigen bezoektijden! Samenkomen om 12:30 uur.

Dit betreft de derde dag van het Italie evenement en die vindt plaats op zondag 2 juni van 10 tot 18 uur. Mijn idee is om half 1 te verzamelen op een centrale plek (nog te bepalen). Voor die tijd kan je dan al zelf rondstruinen en verkennen. Wil je later komen, voel je vrij! Informeer elkaar via de nmlk app. Zelf kom ik rond 12 uur aan. Daarnaast zouden we - periodiek en niet verplicht - verzamelmomenten kunnen inlassen, zodat we elkaar weer vinden. We bespreken het ter plaatse en verder zien we hoe het loopt!

Dan nu de inhoud: Hét Italiaanse zomerfeest in Nederland!
Laat je onderdompelen in de Italiaanse cultuur, gastronomie en mode terwijl je geniet van live entertainment en prachtige exposities en verhalen uit Italië. Of volg een gratis les Italiaans Van de meest verfijnde wijnen tot de meest authentieke Italiaanse gerechten, hier vind je het allemaal! Start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen.

Na 20 jaar dolce vita in de tuinen van Kasteel de Haar tellen we gewoon door. Ook in 2024 valt er namelijk weer genoeg te vieren. Sterker nog, Italië heeft nog veel meer nieuws, moois en lekkers te presenteren dan wij de afgelopen jaren konden laten zien en proeven. Op 31 mei, 1 en 2 juni start de zomer met een gezellig Piazza Spritz, bruisende marktpleinen en tal van optredens en proeverijen. Dit worden weer de heerlijkste (Italiaanse) feestdagen van het Jaar!
  •     31 May om 00:12 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     30 May om 10:50 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 May om 11:26 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag