Eten bij vakstudenten hotelschool kersteditie

Eten bij vakstudenten hotelschool kersteditie

Amsterdam
18.30 - 22.00

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Voorschot van 10 euro, verrekend bij afrekenen.
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 3 / 6

Nog 3 plekken vrij

Omschrijving

Voor de tweede keer heb ik gereserveerd bij het restaurant van de Haagse Hogeschool voor Hotelmanagement. Je wordt hier niet alleen op niveau bediend door super enthousiaste en vriendelijke vakstudenten, maar elke drie weken presenteert een derdejaars student een volledig nieuw concept.
In de geuploade afbeeldingen vind je een voorbeeld van het huidige menu en de prijzen. Het menu en de exacte prijzen voor het kerstdiner worden op 12 december bekendgemaakt. De verwachting is dat deze prijzen vergelijkbaar zullen zijn met het huidige menu.
Ik heb alvast 10 euro per persoon vooruitbetaald voor de reservering. Dit bedrag zal bij het afrekenen van de rekening in mindering worden gebracht.
Ook benieuwd? Schrijf je tijdig in, want op donderdag 12 december maak ik de reservering definitief en zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk. Zorg er ook voor dat je de Tikkie met vermelding van je gebruikersnaam tegen die datum hebt betaal

"Supervised by a professional chef-instructor and a maître dhôtel, our students prepare our dishes with fresh ingredients and serve them with care and attention. Sustainability is embedded in our institutions DNA, and this is reflected in our changing menus, which feature a surprising choice of food and beverages. We want to create a meaningful and real experience for our students. Thats why we give them the best possible preparation for their future careers by closely following the latest trends in the industry.
Because we agree with the Dutch Cuisine Vision and 5 Principles to make tasty, healthy and sustainable food more appealing and accessible and because it is good for our economy and for the planet, we feel it is important to embrace those principles and use them as a guide."
"This restaurants fine-dining menu is created, prepared, and served by our students as they learn the tricks of the trade. Sustainability is a priority at Le Début Amsterdam, where the focus is on serving pure, fresh, and local ingredients. The students are trained to provide a high level of service as they present sophisticated multi-course meals paired with the finest beverages.
Please note that Le Début does not accept cash payments."
  •     20 November om 02:02 Flevoland
    heeft zich aangemeld.
  •     18 November om 14:57 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     11 November om 00:43 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     10 November om 13:20 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     09 November om 16:59 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 November om 10:36 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     02 November om 17:42 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag