Vroegboekkorting tot 1 oktober!


Elfia Haarzuilens - 25 years anniversary

Elfia Haarzuilens - 25 years anniversary

Utrecht
10.00 - 19.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 8

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 5 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 37,40
Uitleg kosten:
Good Elf Ticket €37,40 excl. P-ticket / of pendelbus
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden


Vroegboekkorting tot 1 oktober!

Deelnemers 5 / 8

Nog 3 plekken vrij

Omschrijving

Zowel een groots feest als een bitterzoet afscheid
Het 25-jarig jubileum van Elfia wordt zowel een groots feest als een bitterzoet afscheid: Elfia wordt in 2025 voor het laatst gehouden bij Kasteel De Haar in Haarzuilens.

****************************************************************

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist.

Elfia vindt plaats in de realiteit; elk jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Vooralsnog is het niet mijn planning om verkleed te komen. Maar mijn camera gaat wel mee natuurlijk om diverse creaties proberen vast te leggen Very Happy

****************************************************************
Voor de laatste keer Elfia in Haarzuilens
Kasteel De Haar is de afgelopen 25 jaar uitgebreid gerestaureerd en onderhouden. Er staan nog een aantal restauraties gepland, waaronder het terugbrengen van delen van het park naar het oorspronkelijke ontwerp van rond 1900. Daarnaast zal vanaf 2026 de weide die gebruikt wordt voor het parkeren van evenementen niet langer beschikbaar zijn voor bezoekersparkeren, zoals besloten door Stichting Natuurmonumenten. Hoewel dit het park nog mooier zal maken, betekent het ook dat het niet langer geschikt zal zijn voor alle grootschalige evenementen, waaronder Elfia.

De kasteelorganisatie liet weten dat ze de geweldige Elfia bezoekers met hun prachtige outfits erg zullen missen, maar ze hopen van editie 2025 de meest magische Elfia ooit te maken. Ondertussen is de organisatie van Elfia actief op zoek naar een nieuwe locatie in de BeNeLux of Duitsland om de Elfia traditie voort te zetten in het voorjaar van 2026. Het evenement in september blijft in de Kasteeltuinen van Arcen.

Voor nu zal Elfia van hun 25e jubileumjaar in Haarzuilens de beste editie maken die ooit mogelijk was.
  •     25 September om 23:32 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 September om 22:36 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 September om 17:34 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     25 September om 15:05 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag