Dit event is al begonnen/geweest.

Comedy Night met headliner Roel C Verburg

Comedy Night met headliner Roel C Verburg

Breda
20.15 - 23.00

Deelnemers 5 / 8

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 5 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 11,20
Uitleg kosten:
Kosten kaartje, consumpties in het cafe komen daar nog bij.
 

Omschrijving

Stap binnen in het sfeervolle Café en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende café setting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Vandaag is dat de goedlachse en gevatte TOM MONTFROOY

De comedians voor de zijn pauze zijn VINCENT MATHIJSSE en JACOB SPOELSTRA
Vincent Mathijsse is een groeibriljant die in korte tijd met een komische en herkenbare act hoge ogen gooide bij diverse comedy wedstrijden. Daarna is het podium voor JACOB SPOELSTRA. De gevatte verteller lijkt op het eerste gezicht een ideale schoonzoon, maar onder het vel van deze 'brave huisvader' gaat een heerlijk sarcasme en komische frustratie schuil. Dit weet hij zo grappig uit de doeken te doen, dat iedereen in een deuk ligt.

De hilarische headliner van deze Comedy Night is een oude bekende van Publieke Werken. ROEL C. VERBURG Deze topper is ook bekend van Radio en TV en heeft door zijn geestige gitaarliedjes en komische verhalen in de loop der jaren een flinke achterban en fans opgebouwd. Elke keer weer steelt hij de show met weer een nieuwe act vol
hilarische nummers en droge anekdotes en oneliners. Mensen die geen fan van Roel zijn, zijn mensen die hem gewoon nog nooit live zagen! Dit is dus je kans!
  •     18 December om 15:37 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 December om 20:04 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 December om 10:42 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     10 December om 11:59 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     10 December om 09:32 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     03 December om 18:24 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag