Dit event is al begonnen/geweest.

Bootvaart Amersfoort Oostroute

Bootvaart Amersfoort Oostroute

Amersfoort
14.00 - 16.00

Deelnemers 4 / 4

Ladies only
Plaats:
Amersfoort - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Ladies only
Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 7,50
Uitleg kosten:
Kosten rondvaart
 

Omschrijving

Let op! Ik heb 3 kaartjes kunnen kopen, mocht er nog een kaartje vrijkomen koop ik die ook voor de 4de persoon anders zijn er maar totaal 3 plekken vrij!

Wie gaan gezellig mee met een rondvaart in Amersfoort onder begeleiding van een gids?
Vooraf gaan we gezellig in een historische cafe lunchen om kennis te maken en na de vaart kunnen we nog een drankje doen of een ijsje halen. Bij het mooi weer kunnen we aan het water lunchen en na de vaart een drankje doen!
Ik maak daarvoor een appart event aan.
Vaart duurt 60 minuten!

Info site:
Deze route volgt de historische oostelijke grachtengordel. U vaart o.a. langs Groot Tinnenburg, het Huis met de paarse ruitjes, de Dieventoren en de Kamperbinnenpoort. Halverwege de route kluunt (=wandelt) u, samen met de vertelschipper, door de Muurhuizen naar het Havik. Daar ligt de andere boot, die u via het Spui (met Koppelpoort) en de Langegracht terugbrengt naar de steiger in de Krommestraat.

Dit kluungedeelte bevat twee steile trappen, waardoor deze route minder geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn.

U wordt uiterlijk tien minuten vóór vertrek in de Krommestraat verwacht (als u een hele boot huurt, is dat 15 minuten). De passagiers kunnen bij de winkel wachten en worden door de schipper daar opgehaald.

Onze boten vertrekken op tijd en varen in een strak schema. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen vaarten vervallen.

Let op: t/m 18 augustus is station Amersfoort gesloten. Daarom zijn de parkeergarages in de stad voller dan normaal. Het is verstandig extra reistijd te plannen om op tijd bij de boot te zijn.
  •     22 July om 12:02 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     22 July om 05:44 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     21 July om 12:59 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag